Ruimtes

DeskA7 biedt alle gelegenheid om samen te werken en (anderen) te inspireren in een stijlvolle omgeving. Werken, vergaderen en trainen is bij ons mogelijk met zowel DeskA7 Members als met andere relaties. Voor een inspirerende vergadering of vruchtbare training kunt u terecht in één van onze vergaderruimtes of onze grote trainingsruimte.

Flexplekken

DeskA7 biedt vele luxe flexwerkplekken, verdeeld over verschillende ruimtes. De ruime bureaus bieden veel privacy. Toch zit u niet alleen. Bellen? We hebben speciale belruimtes gecreëerd waarin u in alle privacy een gesprek kunt voeren. De flexplekken bevinden zich op de begane grond en de 1e verdieping. Kies zelf uw bureau uit. Verbind uw eigen laptop via onze super snelle en veilige glasvezel internet verbinding en ga aan de slag.

€ 10,00 per dagdeel | € 20,00 per dag | € 189,00 per maand
Tarieven zijn per persoon, onbeperkt koffie en thee voor € 4,00, glasvezel internetverbinding, printen/scannen* en parkeerplaats.

Coachruimtes

Bent u op zoek naar meer rust en privacy? Een overleg gepland staan wat u niet in uw thuiskantoor wil laten plaatsvinden? Een langdurig project waar u wat meer ruimte nodig hebt dan gebruikelijk? Of voert u 1-op-1 gesprekken zoals coachings- en verzuimgesprekken waar u een aparte spreekkamer voor nodig hebt? Dan zijn onze coachunits echt iets voor u. De coachingsruimtes bevinden zich in het CaféA7.

€ 5,00 per uur | € 17,50 per dagdeel | € 35,00 per dag
Tarieven zijn per persoon, onbeperkt koffie en thee voor € 4,00, glasvezel internetverbinding, printen/scannen* en parkeerplaats.

Vergaderruimtes

Sfeervolle vergaderruimtes waar u prettig kunt vergaderen en/of kunt brainstormen. Modern ingerichte ruimtes vanaf 16 m2 tot 40 m2. De ruimtes hebben de juiste verlichting, comfortabele stoelen en op verzoek zijn er moderne audiovisuele voorzieningen te huur.

€ 17,50 per dagdeel | € 25,00 per dag  | € 35,00 incl. lunch*
Tarieven zijn per persoon, onbeperkt koffie en thee voor € 4,00, glasvezel internetverbinding, printen/scannen* en parkeerplaats.

* Inclusief standaard lunch voor opmaat kunt u contact opnemen met DeskA7

Trainingsruimtes

De trainingsruimtes kunnen we flexibel voor u inrichten. Wij hebben ook de faciliteiten om desgewenst meerdere units erbij te reserveren. Dus wilt u een training, cursus, workshop of een (product) presentatie geven dan biedt DeskA7 de mogelijkheden. De trainingsruimte is standaard voorzien van een beamer en projectiescherm, whiteboard, flip-over met stiften. Koffie en thee wordt geserveerd en daarnaast bieden wij heerlijke luncharrangementen zodat u zorgeloos uw activiteit kunt laten plaatsvinden.

€ 14,50 per dagdeel | € 26,00 per dag  | € 29,75 incl. lunch | € 41,50 voor 3 dagdelen incl. lunch & maaltijd
Tarieven zijn per persoon, onbeperkt koffie en thee voor € 4,00, glasvezel internetverbinding, printen/scannen*, flipover met stiften, beamer, overhead, whiteboard en parkeerplaats.

Kantoorunits

Op zoek naar een kantoorunit voor korte of lange termijn, flexibel of vast en voor 1 of 2 personen dan bieden wij ook volop mogelijkheden. Het betreft een zogenaamd çlosed office, wij bieden u de gelegenheid een kantoor te houden in een hippe en professionele omgeving met een zeer veilige en supersnelle glasvezel internet verbinding. U krijgt de sleutel en heeft 24/7 toegang tot uw eigen kantoor. Naast de bureaus zijn deze units voorzien van een kast zodat u uw documenten, rapporten e.d. kunt opbergen.

Vanaf € 525,00 per maand
Tarief is per unit, inclusief koffie en thee, glasvezel internetverbinding, printen/scannen*, flipover met stiften en parkeerplaats. Diegene die een unit huurt heeft 24/7 toegang tot zijn of haar eigen kantoor.

Heeft u behoefte aan meer ruimte? Op dit moment hebben wij nog een etage beschikbaar en is geheel naar vrijheid in te delen. Wij geven u graag een rondleiding om uw wensen te bespreken.

*= Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en de eventuele extra kosten.

Meetingroom DeskA7 Business & Meet HogeTraan 22 LeekTrainingen DeskA7 Business & Meet HogeTraan 22 Leek