Food&drinksA7

F&DA7

Wij heten u van harte welkom in Food&DrinksA7!

Voor bestellingen bellen naar:  (0594) 72 60 01

Food&DrinksA7 Meet & Business spreekt een breed publiek aan. De versgemalen koffie, gezonde geblende shakes, (h)eerlijke soepen en luxe belegde broodjes om van te genieten in ons sfeervolle Food&DrinksA7 of tijdens de vergadering en/of training. Food&DrinksA7 is gesitueerd op de begane grond en wij bieden tevens de mogelijkheid om tijdens de zomerse dagen buiten op ons terras te genieten van onze dranken en/of spijzen. De medewerkers zijn aardig en weten dat echte service nog bestaat. Zij doen er alles aan om het u naar de zin te maken, zodat u van uw lunch kunt genieten in een aangename en relaxte sfeer.

Daarnaast bieden wij binnenkort de mogelijkheid om uw luxe belegde broodjes, shakes en/of soep af te halen of desgewenst te laten bezorgen.

Bij Food&DrinksA7 wordt de koffie gemaakt door een echte barista zij/hij heeft kennis van de malinggraad van de koffie, het schuimen van de melk en weet van de koffie tot een ware traktatie te maken. Naast Espresso serveren wij ook een cappuccino of een Latte Machiato?

Start van de dag!

In de vroege ochtend komt de geur van hete espresso en versgebakken croissants u tegemoet. Met de krant binnen handbereik, start u rustig de dag.

De bedrijvigheid zal toenemen naarmate de dag vordert, mensen lopen in en uit. Strijken neer voor een korte bespreking of gaan bij elkaar zitten voor een moment van ontspanning.

Lunchgerechten

Nodig rustig uw relaties uit voor een heerlijke lunch. De kaart biedt volop keuze aan heerlijke verse zelf gebakken luxe broodjes welke zijn belegd en bereidt uit verse seizoensproducten van hoge kwaliteit.

Wijn en borrelhapjes

In de namiddag serveren wij een goed glas wijn met desgewenst een borrelhapje. In een ontspannen sfeer waar u elkaar kunt ontmoeten of napraten, en waar u eventueel je zakelijke deals kunt beklinken.

Enjoy

We zetten alles op alles om uw verblijf in DeskA7 en FoodA7 zo aangenaam mogelijk te maken. Of het nu gaat om een goed kopje koffie of een verzorgd vergaderarrangement in één van onze compleet uitgeruste units; ons team staat voor u klaar om alles naar uw wensen te laten verlopen. Service op maat in een innovatieve omgeving, dát is waar wij voor staan!

Koffiebar CafeA7 Business & Meet HogeTraan 22 Leek Bar CafeA7 Business & Meet HogeTraan 22 Leek